Mød vores Purchasing Coordinator

Mød vores Purchasing Coordinator

Vores indkøbskoordinator Ivana har været en integreret del af Schou teamet siden 2012, og startede oprindeligt som barselsvikar, hvorefter hun blev tilbudt en fast stilling, der omfattede både salgs- og indkøbsopgaver.

For Ivana har arbejdsmæssig udvikling været væsentlig, da hun nu udelukkende arbejder med indkøb og de dertilhørende opgaver som at opbygge specialistviden inden for relevante produkter, kontrol af vareprøver og opbygge tætte leverandørrelationer. Samtidig fungerer hun som det altafgørende bindeled mellem salg og leverandører, og får dermed alt til at gå op i en højere enhed.

Ivana fremhæver netop nye arbejdsopgaver og markedsændringer som en spændende del af sin hverdag:

"Jeg trives med nye udfordringer og at have travlt. Derfor passer min nuværende stilling lige til mig, da vi i indkøb skal holde hovedet koldt i travle perioder, og samtidig holde styr på markedet, der konstant bevæger sig i forskellige retninger. Vi skal følge med uden at miste essensen af Schou- Gode varer til fornuftige priser, og det er en spænende proces at være en del af.

Hos Schou arbejder man selvstændigt under ansvar, så der er en vis frihed i arbejdsgangen, men det giver også en stor personlig tilfredsstillelse når ting lykkes. Og den glæde kan heldigvis deles med kollegaerne, for de er virkelig en stor del af arbejdsglæden både dem i min egen afdeling og i resten af Schou."