Mød vores Chief Representative

Mød vores Chief Representative

"Jeg kan generelt godt lide at tænke i løsninger. Mit job handler i høj grad om at udvikle og optimere produktsikkerhed, og sørge for at vores leverandører får foretaget de nødvendige BSCI audits på deres fabrikker. Schou er en stor virksomhed, så vi har en påvirkning på rigtig mange mennesker, derfor er det en kæmpe prioritet for os.” 

Kim er Chief Representative på vores kontor i Hangzhou, Kina, hvor han har ansvaret for at opbygge og udvikle et velfungerende team af medarbejdere inden for Supply Chain, CSR og kvalitetskontrol.  

Samtidig er Kim ansvarlig for, at vores 3300 m2 store showroom i Kina altid fremstår pænt og opdateret med aktuelle nyheder.

Kim har været bosat i Kina i over 20 år, og har dermed fulgt udviklingen på arbejdsmarkedet tæt. Den kulturelle forståelse er en vigtig kompetence, da han er daglig leder for 23 medarbejdere og har tæt kontakt med fabrikker og samarbejdspartnere.

”Jeg er meget glad for den tætte kontakt med leverandørerne. Hvis der skulle være udfordringer i samarbejdet, tager jeg altid ud til dem, og via god dialog kommer vi frem til en løsning. Det er ofte de små indsatser, som i sidste ende kan gøre en stor forskel”