Styrk dine fremtidige karrieremuligheder

Ønsker du at kombinere din uddannelse med praktisk arbejde i form af en elevuddannelse? Vi tilbyder elevpladser inden for områderne salg, indkøb, grafisk design, økonomi, fotograf og visuel merchandiser.

Du vil som en del af dit uddannelsesforløb indgå i det daglige arbejde, hvor du som en del af teamet og under kyndig vejledning af eksperter på området, vil opnå indgående kendskab til dit foretrukne arbejdsområde.

Du vil blive tildelt ansvar for egne arbejdsopgaver, men altid være hjulpet af vores dygtige oplæringsansvarlige og kompetente medarbejdere. Personlig og faglig udvikling er et fælles mål og en stor prioritet for os. Derfor tilbyder vi også detaljerede uddannelsesplaner og løbende evalueringssamtaler for dermed at sikre os, at du får den bedst mulige læringsproces og uddannelse til din fremtidige karriere.

Gennem mange års erfaring har Schou etableret en position i det Nordeuropæiske marked som ledende leverandør inden for Non-food produkter. Vi har afdelinger i Norge, Sverige, Tyskland og Kina, hvilket betyder, at du vil blive en del af et internationalt orienteret team, hvor du som elev vil få mulighed for at opleve handel på tværs af nationer, og lære af fagfolk der brænder for deres arbejde. Du vil ligeledes få mulighed for at blive udstationeret i Kina, for at få de bedst mulige forudsætninger i dit fremtidige arbejde.

Bliv elev ved Schou