Mennesker

Vi er en ansvarlig og attraktiv arbejdsplads

"Hos Schou ønsker vi at være en virksomhed der behandler mennesker med værdighed og respekt, både vores egne medarbejdere og de ansatte der producerer vores varer hos leverandører"

Schou medarbejdere

Vores egne medarbejdere er et væsentligste aktiv og afgørende for virksomhedens succes.
Det er vores medarbejdere, der gør Schou til det vi er. Derfor ønsker vi en kultur med et stærkt sammenhold og hvor vi bidrager til et sikkert, sundt og mangfoldigt arbejdsmiljø. Vores sikkerheds- og sundhedsudvalg laver årligt forskellige tiltag og event som styrker vores sammenhold, sikkerhed og trivsel. Herudover tilbyder vi sygeforsikring, massageordning, fitnessfaciliteter og gratis morgenmad hver fredag.

ANSVARLIG PRODUKTION

Schou har siden 2008 været medlem af medlem af Amfori Business Social Compliance Initiative (Amfori BSCI).
Vores produkter bliver produceret hos leverandører primært i Europa og Asien. Det er meget vigtigt for os, at produktionen sker på en ordentlig måde med respekt for menneskerettigheder og miljø og i overensstemmelse med international anerkendt lovgivning på området.

Gennem vores medlemskab kan vi sikre at vores social compliance krav efterleves af vores leverandører.
Det sker via årlige eksterne audits, hvor uafhængige auditorer sikrer at fabrikkerne lever til Amfori BSCI’s krav og at fabriksforholdene løbende forbedres.