// vores Services

Vi vil være din genvej til succes

Vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder med at finde den
bedste løsning, uanset om de er på udkig efter standardprodukter eller kundespecifik
produktudvikling, emballage eller levering.

Valg af leverandør

Med mere end 50 års erfaring med at arbejde med dygtige og professionelle leverandører over hele verden har vi gjort det til en kunst at udvælge leverandører, der lever op til vores høje standarder.

Vi tager vores sociale ansvar, som virksomhed, meget alvorligt og det er af største vigtighed for os, at vores kunder og forbrugere føler sig trygge ved at vide, at vores produkter er fremstillet under de bedst mulige omstændigheder.

Det betyder blandet andet, at vores udvælgelsesproces kommer med et sæt meget strenge instrukser,
som hver leverandør skal følge, herunder Amfori BSCI og vores Code of Conduct.

Amfori BSCI

Siden 2008 har Schou været en del af Amfori BSCI, også kendt som Business Social Compliance Initiative.

BSCI er et branchedrevet initiativ, der har til formål at overvåge og vurdere arbejdspladsstandarder i hele den globale forsyningskæde.
Amfori BSCI-programmet består af mere end 2.400 medlemmer fra 40 lande - hvoraf mange er store detailkæder.

Som medlem af BSCI sikrer Schou, at vores leverandører overholderstrenge internationale principper, der spænder fra diskrimination til tvangs- og børnearbejde samt fair lønninger, miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed.

Leverandørerne inspiceres regelmæssigt af uafhængige revisionsfirmaer, som identificerer problemer med manglende overholdelse
og rapporterer dem. Når et problem bliver rejst, er leverandøren forpligtet til at træffe korrigerende foranstaltninger og vise løbende
forbedringer over tid.

Produktudvikling og indkøb

Vores omfattende erfaring med import og produktudvikling stammer fra et mangeårigt samarbejde med nogle af de største og mest professionelle fabrikker i Fjernøsten. Dette har givet os en unik indsigt i mulighederne for produktudvikling.

Desuden har vi mange års erfaring med detailhandlen i store dele af Europa, hvilket betyder at vi kan vejlede vores kunder med alt hvad de måtte have brug for. Dette gør os i stand til at indgå indkøbssamarbejder med vores kunder og sammen skabe det bedst mulige
fundament for fælles succes.

Produktsikkerhed

I dag stilles der større krav til produktsikkerhed end nogensinde før. Derfor har vi implementeret adskillige foranstaltninger og processer
for at sikre, at alle krav til produktsikkerhed opfyldes.

Vi arbejder omhyggeligt for at sikre, at al dokumentation om eksempelvis kemisk indhold er i overensstemmelse med lovkravene, og vi pålægger vores leverandører meget strenge regler.

En stor del af dette arbejde består af fabrikskontroller, regelmæssige produktinspektioner og korrekt mærkning. For at sætte den højest mulige standard på dette område har alle medarbejdere i vores afdeling for produktsikkerhed en relevant baggrund inden for kemi eller teknik samt mange års erfaring med produktkontrol.

Produktsikkerhed er et meget omfattende og komplekst område, som er underlagt strenge krav. Det er yderst vigtigt for os, at vores kunder kan være helt sikre på, at vores produkter opfylder de nyeste lov- og
miljøkrav. Derfor er vores medarbejdere altid opdateret om love og regler på dette område gennem løbende uddannelse.

Kvalitetskontrol

Vores produkter og tjenester skal altid leve op til de høje stand-arder, som vores kunder kræver. Derfor har vi et team, der er dedikeret til at sikre, at vores partnerfabrikker følger BSCI's adfærdskodeks.

En strengt regelsæt sikrer, at vores produkter er godt
emballeret og opbevares sikkert på lagrene. Desuden udføres en faldtest for at sikre sikkerheden af de produkter, der er pakket ind i.

Selve produktet gennemgår flere tests, såsom en hi-pot-test på elektriske produkter og en stødtest for stole. Disse tests
udføres for at sikre, at vores høje standarder for håndværk, grund-læggende funktioner, udseende, lugt, følelse og lyd er opfyldt.

Emballage

Vi mener, at emballagen er produktets ansigt udadtil. Det er sådan, produkterne præsenteres og betydningen af en god emballage kan ikke overvurderes. Hvis emballagen skiller sig ud på hylden og kommunikere et klart og tydeligt budskab er der større sandsynlighed for, at produktet bliver solgt.
- Så enkelt er det.

Vores marketingafdeling består af et dedikeret designteam, der har det nødvendige branche-kendskab til at skabe og udføre fantastiske og banebrydende designs, der passer til vores kunders behov. Teamet designer og udvikler stærke,
genkendelige og unikke emballager, som let kan konkurrere med enhver anden emballage på markedet.

Desuden er vores emballage let at håndtere og leveres med vores build-it-up sortiment af butiksdisplays.

Logistik

Vi har arbejdet i over 30 år for at sikre vores unikke position inden for logistik.
På grund af vores størrelse og forbindelser kan vi forhandle fragtrater med større autoritet end mange andre, og alene størrelsen af vores ordrer giver os mulighed for at få prioritet på både udgående og indgående fragt.

Dette gør os til en meget stærk og pålidelig forretningspartner og betyder, at når andre oplever problemer med at levere, har vi en langt bedre chance for at sikre regelmæssige leverancer
til vores kunder.

Vi har et meget omfattende logistikteam og tilbyder mange måder at levere produkter på, så små og store virksomheder kan få deres produkter leveret på den hurtigste og mest omkostnings-effektive måde.

Vi vil altid forsøge at finde den bedste forsendelsesmetode afhængig af ordrens størrelse og den ønskede type vare. Vi har nemlig mulighederne og serviceniveauet til at opfylde alle vores kunders behov.

Skræddersyet logistik

Vi tilbyder forskellige leveringsmetoder for at sikre, at vi kan opfylde vores kunders leveringsønsker:

Nogle af vores store kunder foretrækker produkter leveret direkte til deres butik eller lager for nemheds skyld, hvilket vi kun er glade for at hjælpe med. Ved levering til et land, hvor vi opererer, tager vi os af levering, told og andre omkostninger. For andre lande gør vi det tunge arbejde og hjælper med logistikken, men det juridiske ansvar og de juridiske omkostninger klares af kunden selv.

Andre kunder har måske et attraktivt transportsystem og foretrækker at håndtere deres egen fragt. I dette tilfælde overdrager vi ejerskabet
af containeren, når den stadig befinder sig i produktionslandet, hvilket betyder, at kunden er ansvarlig for fragt og forsikring.

Endelig yder vi eftersalgsservice i henhold til aftale.

emballage

Læs mere

Brandpaper

Læs mere

Bliv erhvervskunde

Læs mere