Mød vores Photographer

Mød vores Photographer

Michael arbejder som fotograf på vores hovedkontor i Kolding, hvor han hver dag indtager fotostudiet med smil og stor passion for at få det helt rigtige billede skudt.

Michael har været hos Schou siden 2018, hvor han er lykkedes med at løfte vores billedmateriale til helt nye højder. Han har samtidig vist sig som en dygtig teamplayer, der aldrig holder sig tilbage for nye udfordringer og det gerne i højt tempo.

Vi har spurgt Michael, hvad han er mest glad for ved sit arbejde:

"Der er mange ting jeg er glad for hos Schou. Men en ting som er meget vigtig for mig, er at udvikle mig som fotograf. Jeg bliver konstant udfordret inden for mit fag, og jeg har selv stor indflydelse på mine opgaver, og det materiale jeg leverer. Der er et højt tempo ude i mit studie – det er der i hele virksomheden, men det tager vi med et smil og hjælper hinanden med at komme i mål. Jeg er nok den i firmaet med størst kontaktflade, da alle er forbi mig med fotoopgaver. Jeg holder utroligt meget af det drive, og den dialog det skaber mellem mig og mine kollegaer. Ærligt talt er vi ikke altid enige, men det er ofte der magien sker, og at vi kommer frem til en helt anden og bedre løsning."