Mød vores Lead Category Buyer

Mød vores Lead Category Buyer

Majbritt har tidligere arbejdet hos Schou i 11 år, og startede igen i 2019, så det var et glædeligt gensyn med vores dygtige kollega.

”Det er virkelig fedt at se at firmaet har udviklet sig  meget i de 10 år jeg har været væk og i dag bare fremstår topprofessionelt! Og qua firmaets professionelle tilgang og evne til at tænke i nye baner har vi stadig kæmpe muligheder for udvikling”.

Som Lead Category Buyer beskæftiger Majbritt sig med indkøb af møbler, interiør, belysning og bad. Hun har et naturligt talent for at spotte nye tendenser i markedet og forhandle sig frem til gode aftaler. Hun værdsætter de store muligheder for personlig udvikling, frihed under ansvar og hendes fantastiske team.

”Jeg elsker at udvikle et produkt, følge det og stå med det færdige resultat. Og vi har bare en rigtig god afdeling med et fantastisk sammenhold og omsorg for hinanden. Vi har travlt - men på den fede måde. Jeg synes der er en særlig atmosfære hos Schou, og virksomheden er virkelig god til at overraske og værdsætte medarbejderne – det kan være gennem teambuilding, sociale arrangementer, afdelingsfester og lignende.