Mød vores Product Coordinator

Mød vores Product Coordinator

”Vi har bare en fantastisk afdeling! Vi har et rigtig godt sammenhold, og alle hjælper hinanden, hvis der er brug for det. Og der er stor mulighed for personlig udvikling ­- hos Schou kan du ikke undgå at lære noget nyt.”

Heidi sidder i Home & Kitchen Indkøb, hvor hendes fornemste opgave, som hun udtrykker det, ligger i at sikre levering til tiden til en af vore store kunder. Som produkt koordinator sørger Heidi dermed for ordrekontrol, kvalitetssikring, produktsikkerhed og er med til at skabe de vigtige tætte relationer til vores leverandører.  

Også Heidi fremhæver stemningen i huset som helt speciel:

”Der er en super god energi i huset, som gør at jeg føler jeg mig hjemme, når jeg er på arbejde - det betyder meget for mig. Jeg føler mig værdsat hos Schou, de er virkelig gode til at passe på deres medarbejdere, og de gør noget for at vi skal føle os værdsat.”