Mød vores Product Developer

Mød vores Product Developer

”Jeg sætter pris på at arbejde i en familieejet virksomhed, hvor kultur og mennesker har en betydning. Kulturen bærer præg af en stolthed, som jeg værdsætter. Jeg oplever der er højt at flyve, hvis vingerne kan bære.”

Lone startede som produktudvikler hos Schou i sommeren 2020. Hendes største fokus er udvikling af nye varer ud fra trends og kundespecifikke ønsker. En stor del består også af prisforhandling, og at sikre at showroomet er klart til vores salgsmøder.

”Jeg elsker at arbejde kreativt med form og farver i udviklingen af nye produkter og kollektioner. Min hverdag er meget selvstændig, men vi er også gode til at hjælpe hinanden i afdelingen. Det er ligesom et godt sportshold, hvor vi spiller hinanden gode. Jeg vil gå langt for at hjælpe en kollega, og jeg føler det går begge veje. Vi arbejder med respekt for hinanden og fejrer de sejre vi har.”