Mød vores Sales Trainee

Mød vores Sales Trainee

”Det er virkelig fedt at afprøve alle teorierne, jeg har lært på skolebænken, i praksis og bruge dem til reelle opgaver og så er jeg vildt glad for at blive inddraget så meget allerede fra starten af. Jeg har kundekontakt, ansvar for mine egne kunder og er med i beslutningsprocesserne.”

Christian startede i august 2022 som salgselev og sætter stor pris på det fokus Schou har på eleverne. Der holdes særlige events, kun for elever, her lærer man hinanden at kende, hygger og spiser god mad, samtidig med, at der er lærerige aktiviteter på programmet.

”Alle, vi, elever mødes også til en fælles frokost den første mandag i hver måned og vi har et supergodt sammenhold. Mine kollegaer har også været rigtig gode og friske til at tage imod mig. Og hvis jeg har spørgsmål, kan jeg altid gå til min ”buddy” som jeg fik tildelt da jeg startede.”