Mød vores Sales Coordinator

Mød vores Sales Coordinator

”Jeg føler mig personligt i lige så høj grad belønnet og motiveret, når jeg får ros af kunder på grund af et godt stykke arbejde, som når vi slår en omsætningsrekord. Jeg ser relationer og godt samarbejde som en investering for fremtiden.”

Helle har siden 2014 været salgskoordinator i vores eksportafdeling og hendes altid smilende og glade væsen er kendt i hele huset. I en afdeling der er vækstet betydeligt og hvor nye kunder løbende kommer til, koordinerer Helle med positiv ånd ordrerne med indkøb, marketing og lager indtil varen står på kundens hylde i butikken.

”Det der er fedt ved mit job er, at jeg har en bred berøringsflade med kunder og kollegaer på tværs af afdelinger. Vi arbejder sammen om hele tiden at følge med kundernes behov og udvikling, så vi kan være den bedste samarbejdspartner.”