Bjørn´s 30 års jubilæum🎉

Bjørn´s 30 års jubilæum🎉

Bjørn startede i Schou (dengang HP Værktøj) omkring konfirmationsalderen. Hans brors kammerat havde spurgt, om han ville tjene lidt penge, og han skulle kun være der en uge for at hjælpe med at sætte etiketter på nogle kampagne varer. Bjørn er både effektiv og lærenem, så han blev hurtigt involveret i mange andre opgaver hos Schou – og sådan gik der både måneder og år.  

Bjørn blev hurtigt ansvarlig for fejedrengene, samlede varer til fotoprøver o.lign. Han fik sin egen nøgle, så han kunne låse lageret af efter fyraften – den nøgle afleverede han først i sommeren 2023, da lageret i Børkop blev flyttet til det nye lager i Vision Park.

Bjørn aftjente sin værnepligt i søværnet, men arbejdede stadig i weekenderne, for en militær løn var ikke specielt høj. Der findes vist ingen stilling i Schou, som Bjørn ikke har bestredet igennem årene. Efter lagerarbejde rykkede han ind på kontoret og beskæftigede sig med opgaver i både marketing, indkøb og salg - han tog bl.a. en grafisk uddannelse og oprettede en intern marketing afdeling, så vi selv kunne producere produktblade, tilbud og små aviser med billeder og tekster.

Til sidst fandt han sin rette hylde med IT opgaver og drift, efter man fandt ud af, at han kunne lidt mere end bare tænde og slukke en PC. Bjørn tog nogle server og netværkstekniske uddannelser og fik ansvaret for at løfte virksomheden fra analog til digitalt. Han implementerede virksomhedens første e-mailsystem, samt udviklede den første hjemmeside og webshop, hvor kunderne kunne indtaste deres egne ordrer, så de kunne indlæses direkte i det daværende ERP system for at optimere ordrebehandlingstiden. Han fik også ansvaret for at udvikle og i driftssætte et digitalt telefonsystem, som løftede og optimerede den telefoniske kunde/ordrebehandling i virksomheden.

Bjørn har igennem årene været med til at opbygge IT driften for først HP Værktøj og senere for Schou, hvor han i dag er IT Manager; han er også meget involveret i de nye byggeplaner i Vision Park.

Bjørn er en vellidt kollega i hele Schou og er altid med på lidt sjov, så man skal være hurtig på aftrækkeren, hvis man skal matche hans lune og finurlige kommentarer både i dagligdag og til fest🎉

 

Stort tillykke med dit 30 års jubilæum!