Han var festens midtpunkt og firmaets mand

Han var festens midtpunkt og firmaets mand

Ved Thomas L. Lyckhages død

Af ejer Jørgen V. L. Schou, bestyrelsesformand Jens Bolding Jensen og CEO Gotfred Christiansen, Schou Company A/S

Kommerciel direktør hos Schou Company A/S, Thomas L. Lyckhage, er død. Han blev 45 år.

For 23 år siden søgte Thomas Lyckhage en stilling som kørende sælger hos handelskoncernen Schou Company A/S i Kolding. Det vel at mærke uden at have et kørekort, og det beskriver ham ganske godt. Thomas Lyckhage havde en enorm selvtillid, et ukueligt drive og en charmerende frækhed. Han fik jobbet, og få år senere var han indkøbschef.

Sådan gik Thomas Lyckhage ind i folk med træsko på, og det fortsatte han med i resten af sit liv, som desværre blev alt for kort. Sikkert er det dog, at Thomas Lyckhage nåede mere på de 45 år han levede, end de fleste andre vil nå på 70. Ved sin alt for tidlige død havde han foruden en karriere, der kulminerede som kommerciel direktør hos Schou Company, skabt en familie med både mand, børn og barnebarn.

Thomas Lyckhage elskede fest og farver og var altid festens midtpunkt. Han var samlende, initiativrig og ambitiøs på både egne og firmaets vegne. Glad, positiv og kreativ. Hans indre ild brændte for Schou Company, og han stillede lige så store krav til sig selv, som han gjorde til alle andre. Han kunne være både urimelig og utålmodig, men han kunne også slippe afsted med det. Thomas Lyckhage havde de ansattes beundring og respekt. Han var indbegrebet af Schou-ånden.

Desværre sluttede hans hektiske, festlige og farverige liv for tidligt. Han døde pludseligt af naturlige årsager i sit hjem, og han efterlader os og sine kolleger og medarbejdere hos Schou Company i chok og sorg. Vi kommer til at savne Thomas som det ukuelige, livsglade menneske, han var, og som den loyale, stilsikre, kommercielle købmand han var for Schou Company.

Thomas Lyckhage efterlader sig sin mand Claus Nielsen Lyckhage, døtrene Clara og Josefine Stoltenberg Lyckhage og barnebarnet Alba.

Æret været Thomas Lyckhages minde.