Helt til tops i Kolding Syd

Helt til tops i Kolding Syd

Sammen med vores sikkerhedsrådgiver CIKON tog vi en tur i luften og besøgte luftrummet over vores fantastiske lager domicil i Vision Park, der ligger lige ved siden af motorvej E45 ved afkørsel Kolding Syd. Selv om vores entreprenør Daugaard Pedersen stadig er i fuld gang med at bygge, er Schou Company allerede flyttet ind og har allerede startet lagerdrift på de første 40.000 m2 af de i alt 100.000 m2, der bliver bygget i Vision Park til Schou.

De nye topmoderne faciliteter giver os de perfekte rammer for at konsolidere vores danske lagre i Vojens, Børkop og Vamdrup i de nye lagerfaciliteter. Inden vi når sommerferien, vil al forsendelse fra Danmark til kunder i hele Europa kun ske fra det nye lagerdomicil.

På den nye adresse Andreas Schous Vej er vi i øjeblikket 40 kolleger, men dette antal vil stige til over 100 personer i løbet af de kommende måneder. Vi har store forventninger til, at det nye logistik-setup vil give os de nødvendige værktøjer til at imødekomme de udfordringer, som vores kunder - og ikke mindst vi selv - har stillet til fremtidens logistikløsninger.