Vi fejrer Susans 20-års jubilæum

Vi fejrer Susans 20-års jubilæum

Susan Christensen kunne i fredags fejre sit 20-års jubilæum her hos Schou - en super flot præstation.

Noget af det Susan holder mest af ved at arbejde hos Schou er holdånden: ”Jeg har virkelig været omgivet af nogle seje, sjove og fantastiske kolleger på hele denne her rejse hos Schou. Det lyder måske som en kliché, men når man er sammen i så mange timer og om dagen, så får man opbygget et tæt forhold til sine kolleger, og det har været med til at styrke arbejdsglæden og tilhørsforholdet til Schou i så mange år.” 

Susan startede som elev i indkøb. Allerede dengang gik hun meget op i samarbejdet med leverandørerne i Fjernøsten og tog med på messer i Kina. Hun var i høj grad med til at forme sin afdeling og i stand til at viderebygge på kulturen om gode relationer og stærkt købmandskab i mange år.

Susan er i den grad et eksempel på at mulighederne er mange hos Schou, og hun har blandt andet været udstationeret i nogle år til vores kontor i Kina som Chief Representative. Herefter kom hun tilbage til hovedkontoret som HR-chef, og arbejder nu som ”Chief Human Resource Officer” i en afdeling, som hun selv har været med til at bygge fra grunden.

Ifølge Susan er en stor del af grunden til at hun er i sin nuværende stilling at hendes ledere har troet på hende og set muligheder i hende. Og det er da også en imponerende rejse hun kan kigge tilbage på, mens der ambitiøst kigges frem mod nye højder.

Vi ønsker stort tillykke med jubilæet, og glæder os til mange flere gode år.