Vi insisterer på at handle ansvarligt

Vi insisterer på at handle ansvarligt

Schou er Nordens største forhandler af nonfood fødevarer, og vi ved, at vores handlinger har stor betydning. Ikke bare for os ansatte, men for miljøet og vores samarbejdspartnere rundt om i verden. I hjertet af vores organisation banker der derfor tre små bogstaver, som lyder nærmest ligegyldige i sin kolde forkortelse, men som for os betyder alverden: CSR.

Vi har netop lagt den mest ambitiøse strategi i Schous historie, der skal sikre, at vi får CSR ind i alle områder af vores dagligdag. Vi har naturligvis stadig fokus på miljøet, hvor øget genbrug, formindsket CO2 udledning, krav til leverandører, emballage-reduktion, miljøvenlig transport og etablering af skov og vådområder er bare nogle af hovedområderne. Men det gælder naturligvis også i stor grad vores ansatte og vores samarbejdspartnere. Vi vil løfte vores etiske standarder endnu højere, og vi vil sikre, at vi er en mangfoldig virksomhed, hvor det er rart at være. Det gør vi gennem ufravigelige mål, samarbejde med frivillige og uafhængige organisationer og ved at have fokus på at være en arbejdsplads med plads til både ambitioner og det hele menneske.

Det er altafgørende for os, at vores CSR-ambitioner strømmer gennem hele organisationen, og i torsdags var vi derfor alle samlet til en dag med vidensdeling. Der var oplæg fra Steen Andersen og vores CEO Gotfred Christiansen, og som hjertet på dagen gav Pernille Efternavn fra Human Practice Foundation os et rørende indblik i, hvad vores støttearbejde giver til børn og forældre i Kenya.