Impressive

Der findes kun én moder jord

Et nyt bæredygtigt initiativ fra Schou. Vi arbejder hen imod en grønnere fremtid ved at
Reduce, Reuse, Recycle, Rethink.

Vi arbejder hen imod bæredygtighed

Som den største grossistvirksomhed i Skandinavien har vi stor indflydelse på de valg, som forbrugerne træffer, og disse valg har betydning for miljøet. Vi tager vores ansvar alvorligt, og vi stræber konstant efter miljøvenlige løsninger. Det er en udfordrende opgave, og den kræver, at vi hele tiden holder fokus og er villige til at træffe svære beslutninger på et oplyst grundlag. Men det er vores opgave. Og vi er stolte af at stræbe efter en grønnere fremtid.

Bambus

Bambus er et bæredygtigt og naturligt materiale. Bambus er en fantastisk erstatning for træ og plast. Bambusgræs gror med en hastighed på op til 1 meter om dagen og frigør derfor mere ilt end træer. Det har en positiv indvirkning på CO2-udledningen og er meget gavnligt for vores miljø. Det er vores mål at erstatte plast med bambus overalt, hvor det er muligt.

Ocean Plast

Ocean Plast er fremstillet af plastaffald fra fiskerierhvervet som f.eks. reb og fiskenet. Ved at anvende dette affaldsmateriale til at fremstille skønne produkter kan vi reducere produktionen af ny plast og sikre, at reb, net og andet plastaffald ikke forurener havene og økosystemet.