Elever

Læs mere om vores elevpladser inden for områderne salg, indkøb, grafisk design, økonomi, fotograf, dekoratør og visual merchandising.

Salgselev

Som salgselev hos Schou sørger vi for at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt.

Din uddannelse hos os vil strække sig over 2 år, hvor du igennem et praktisk forløb vil indgå i salgsteamet for en specifik produktgruppe, og få tildelt selvstændige opgaver samtidig med et teoretisk uddannelsesforløb, hvor du sammen med andre elever vil være på skoleophold 4-7 uger.

I løbet af din uddannelse vil du få mere ansvar og få tildelt egne kundesegmenter, udarbejde tilbud og kampagneoplæg, deltage på messer og meget andet.

Maja Poder Jørgensen
Salgselev

”Som elev hos Schou får man hurtigt ansvaret for at holde styr på og løse en masse forskellige og spændende opgaver. Noget af det jeg godt kan lide ved at, være elev hos Schou er at man bliver givet masser af muligheder for at tage ansvar for store dele af elementerne i et salgsprojekt. Samtidig med at kollegaerne er villige til at lære fra sig, så jeg med tiden kan have hele ansvaret for salgsprojekter til mine egne kunder. ”
– Maja Poder Jørgensen

Indkøbselev

Som indkøbselev hos Schou sørger vi for at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt.
Din uddannelse hos os vil strække sig over 2 år, hvor du igennem et praktisk forløb vil indgå i indkøbsteamet for en specifik produktgruppe, og få tildelt selvstændige opgaver samtidig med et teoretisk uddannelsesforløb, hvor du sammen med andre elever vil være på skoleophold 4-7 uger.
I løbet af din uddannelse vil du få mere ansvar, have daglig kontakt med leverandører, udvikle på produkter, sørge for ordrebehandlinger og udarbejde tilbud samt meget andet.

Maria Lee Christensen
Indkøbselev

”Som indkøbselev hos Schou får man en bred og alsidig uddannelse med en spændende og udfordrende hverdag. Hos Schou får man et dybdegående indblik i hele indkøbsprocessen, samt ansvar for egne områder. Schou er en virksomhed, der både udvikler deres elever på det faglige og det personlige plan. Efter endt uddannelse her, er man sikker på at man har opnået tilstrækkeligt med kompetencer til at besidde jobbet som indkøber.”
– Maria Lee Christensen