Rekrutteringsproces

Vil du gerne med på holdet?

Her har vi beskrevet vores rekruttering i 9 enkle steps, så du ved hvad du kan forvente dig af os efter du har sendt din ansøgning.

Vi glæder os til at møde dig!

Rekrutteringsproces

Åbne stillinger annonceres på egen og øvrige relevante hjemmesider. Vi modtager kun ansøgninger
via vores egen hjemmeside.
Således sikrer vi korrekt håndtering
af dine persondata.

1

Vi gennemgår alle de indkomne ansøgninger grundigt og udvælger potentielle match til stillingen.
Ved tvivl og spørgsmål eller behov for indledningsvist at få afdækket områder af CV’et eller ansøgningen, anvender vi telefonscreening.

2

Hvis vi fortsat vurderer, at du kan være det rette match, inviterer vi til 1. samtale. Hvis ikke du udfyldte adfærdsanalyse inden samtalen, vil vi i de fleste tilfælde invitere dig til at udfylde den efterfølgende.
De kandidater vi ikke ser et match
med, får et skriftligt afslag.

3

Til samtalen møder du vores HR medarbejder og din nærmeste leder. Her får du mulighed for at uddybe dit CV og stille spørgsmål til stillingen.

4

Ved behov indhenter vi, efter aftale med dig, referencer hos tidligere / nuværende arbejdsgiver eller andre relevante personer, der kan give os et mere komplet indtryk af dig.

5

Ved behov afholdes 2. samtale.

6

Efter samtalerne giver vi personligt afslag til de kandidater, der desværre ikke får tilbudt jobbet. Her vil der være mulighed for uddybende feedback.

7

Det rette match tilbydes jobbet, og vi udarbejder kontrakt.

8

Velkommen på holdet. Vi står klar med et velforberedt onboarding program.

9

Uopfordret ansøgning

Vil du gerne gøre opmærksom på din person og dine kvalifikationer? Vi søger altid efter potentielle, dygtige og engagerede medarbejdere, som kan bidrage til vores team.

Så send gerne en uopfordret ansøgning til vores emnebank. Vi kontakter dig, såfremt vi har et ledigt job, der matcher din profil.

Jobagent

Vi er en virksomhed i konstant vækst, og søger derfor løbende nye medarbejdere, til at indgå i vores team. Vores jobagent vil holde dig informeret, når der oprettes nye relevante stillinger, der matcher de søgekriterier, du har angivet ved oprettelse.